Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di burro
- 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di latte
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 35.4 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1 Std. 10 Min
Crema di funghi e noci
15 Min
Salsa fagioli e feta
10 Min
Salsa Soubise
30 Min
Filetto ai funghi
1 Std.
Lingue di gatto
40 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.