Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 789 kJ / 188 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 0.4 g
- Fat
- 1236 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Lenticchie all'indiana
35min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Patate svedesi
55min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Zucca al curry
45 min
Stoemp (purea di verdure)
35min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Fagioli in agrodolce
35min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Purè di fagioli alla paprika
25min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min