Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Cornbreads
40min
Amaretti
25min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 godz. 15 min
Glace à la cannelle et aux figues
12 godz. 30 min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Muffins aux canneberges
30min
Cookies à l'orange confite
35min
Baguette viennoise au thé matcha
1 godz. 45 min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Pain aux pistaches
3 godz. 15 min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min