Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Scones aux raisins et aux fruits secs
30 min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
No ratings
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50 min
Carrot cake
1 Std. 30 Min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30 min
Strudel minute aux pommes et aux noix
40 min
Scones au son d'avoine
35 min
Biscuits du randonneur
5h
Pain de mie aux graines
6 Std.
Scones anglais
30 min
Scones
25 min