Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine d'épeautre
- 280 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g d'eau
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées grossièrement
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1073.8 kJ / 254.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 46.8 g
- Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 3.7 g
Alternative recipes
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de mie aux graines
6h
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pains de seigle à la banane
1h 45min
Pain aux châtaignes
3h 45 min