Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di asparagi verdi a rondelle (1 cm)
- 100 g di gamberetti freschi sgusciati
- 3 pizzichi di sale
- 3 uova
- 4 - 6 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) tostate
- 4 - 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 27.31 g
- Carbohydrates
- 50.08 g
- Fat
- 24.53 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Spinaci al burro
30 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Uovo nuvola con cavolfiori
50 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Contorno di spinaci
25min
Spinaci filanti
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min