Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di acqua
- 200 g di piselli freschi, puliti
-
400
g di totani freschi, a pezzi
or 400 g di totani congelati, decongelati - 1 lime, preferibilmente biologico
- 3 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Carbohydrates
- 4.2 g
- Fat
- 11.4 g
- Saturated Fat
- 64 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di calamari
55 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie con i piselli
40min
Insalata di calamari al limone
35min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Calamari in umido
55 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Seppioline al vino bianco
25min
Calamari cipolle e patate
50 Min