Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 80 g de beurre, coupé en cubes (2-3 cm)
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (optional)
-
1 - 2
c. à café de fleur de sel (optional)
or 1 - 2 c. à café de graines variées (optional) - 50 g de vinaigre
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Croquants aux noix
1 Std. 30 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Poudre de caramel
1 Std.
Caramel liquide
25 Min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Yaourt à la vanille
12h 20min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min