Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Carbohydrates
- 119.7 g
- Fat
- 1.7 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 781.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain aux graines
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain au levain biologique
5u. 5min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de campagne
4h
Pain au levain
8h
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain moulé aux graines
3h 50min