Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 250 g de poireaux (2), en rondelles
- 800 g de courge butternut, en petits morceaux
- 500 g de filets de merlan
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 888 kJ / 211 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 Std.
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Parmentier de poisson et chou vert
1 Std. 25 Min
Merlan aux poireaux
30 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 Min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 Min