Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 120 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 125 g di mozzarella a fettine
- 2 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3418 kJ / 817 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Carbohydrates
- 101.6 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 7.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza caprese
9h
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Frittelle di carciofi
45 Min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Pane al latticello
18 Std.
Canapè con patè di asparagi
5 Std. 30 Min
Uova sode colore arancio
55 Min