Risotto au chou-fleur
TM6 TM5 TM31

Risotto au chou-fleur

3.9 (316 ratings)

Ingredients

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 400 g de bouquets de chou-fleur
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Nutrition
per 1 portion
Calories
1030.3 kJ / 271 kcal
Protein
6.7 g
Carbohydrates
29.2 g
Fat
9.7 g
Saturated Fat
4.2 g
Fibre
1.8 g
Sodium
379.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes