![Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0651C85A-11D4-4FA8-8B38-780AABF089C6/Derivates/7bc578b8-0e53-4cf6-b8b1-f0b948e4ab92.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
or 1 Gemüsebouillonwürfel - 250 g Parboiled Reis
-
500
g Brokkoliröschen
or 500 g Blumenkohl, in Röschen - 600 g Fischfilet, mit oder ohne Haut (z.B. Rotbarsch, Lachs, Kabeljau), in 4 gleichen Streifen (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 200 g Milch
- 30 g Weizenmehl
- 30 g Butter
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2461 kJ / 588 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 4.9 g
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