Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
or 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 63 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 56 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Coq au vin
3 Std.
Lasagne
1 Std. 45 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
2u. 45min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Burritos mit Huhn San Fernando
45min
Truthahn mit Cranberrysauce
4h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Boef Stroganoff
50min