Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1
Bund Dill (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt
or 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt - 400 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt, aufgetaut
- 300 g Langkornreis (Parboiled, Kochzeit 20 Min.)
- 2 EL Olivenöl
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 300 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2177 kJ / 515 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Ghackets mit Hörnli
30 min
Hörnliauflauf
50 min
Risotto Bolognese
45 min
Hörnlisalat
35 Min
Tomatenreis One Pot
30 min
Hörnlisalat
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 Min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Ditalini mit Erbsen
35 Min
Älpler-Gratin
50 min