Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de beurre (50 g de beurre pommade et 100 g fondus)
- 70 g d'eau tiède
- 1 œuf
- huile, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 3028 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 78.3 g
- Fat
- 38.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 549.8 g
- Sodium
- 23 mg
Alternative recipes
Gâteau battu
3 Std.
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Pains au lait fourrés aux abricots
2h 15min
Brioche aux fruits secs
3 Std. 30 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Roulé brioché aux fruits confits
3 Std. 10 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min