Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Paprika, bunt, geviertelt
- 300 g Champignons, Große halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Bratwurst, Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)
- 2 Eier
- 100 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Paniermehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4159 kJ / 994 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 78 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3h 30 min
Hack-Muffins
1h
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Champignons mit Hackfleisch
45min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25 min
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1h 10 min
Pizzaomelette
35min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40 min.
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min
Hackbraten XXL
1 Std. 30 Min