Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Paprika, bunt, geviertelt
- 300 g Champignons, Große halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Bratwurst, Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)
- 2 Eier
- 100 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Paniermehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4159 kJ / 994 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 78 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Gefüllter Blumenkohl
1 godz. 20 min
Hähnchengeschnetzeltes mit Äpfeln
1 Std.
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50 min
Kasseler Gulasch
40 min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h