![Entrecote di manzo teriaki Entrecote di manzo teriaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C7689D6-9B34-4EA0-ACA4-114D92F84EC4/Derivates/7064a6dc-8eb8-4259-bd31-0468b75eb7aa.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 19.3 g
- Fibre
- 1.3 g
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