Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di formaggio spalmabile light
- 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 12.1 g
- Saturated Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di fagiolini
40 min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Peperoni con capperi
40 min
Patate svedesi
55min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Contorno di zucchine e mais
35min
Scarpaccia
1h
Peperoni ripieni alla feta
55min
Peperoni alla piemontese
55min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min