Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di formaggio spalmabile light
- 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 12.1 g
- Saturated Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni alla piemontese
55min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Finocchi alla valdostana
40min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Nidi di zucchine e speck
50min
Macedonia sottovuoto
2h
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 min
Peperoni ripieni
1h 5min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Melanzane ripiene light
1h