Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 18 mesi)
- ¼ di cucchiaino di paprica piccante
- 20 g di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 159 kJ / 38 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Bicchierini capresi
30 min
Grissini al formaggio
1h
Tartine di pane con i semi e mousse al formaggio
4 godz. 30 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Sangria al lampone e basilico
40 min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 min