Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (optional)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uova medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 25.5 g
- Saturated Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 203.6 mg
Alternative recipes
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Torta ai frutti esotici
8h 10 min
Torta Red velvet
3 Std.
Torta natalizia
3h 25 min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Apple pie
1 Std. 20 Min
Sponge cake all'arancia
2小时
Torta foresta nera
3 Std.
Crema diplomatica
30min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min