Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (optional)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 25.5 g
- Saturated Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 203.6 mg
Alternative recipes
Waffles alla panna
1 Std. 15 Min
Torta Red velvet
3u.
Cuori al cioccolato e pistacchio
2h
Cake pops natalizie
4h
Cupcake ragnatela
1 Std. 30 Min
Cheesecake al tè verde
5 Std. 30 Min
Naked cake al cioccolato
4h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1 Std.
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Sponge cake all'arancia
2h
Freakshake gusto macarons
2u. 40min