Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- 170 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 240 g di zucchero
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 120 g di burro a pezzi
- 3 uova medie (circa 53-63 g l'una)
- 200 g di panna vegetale zuccherata
Terminare la preparazione
- 500 g di fragole
- limoncello q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2115.2 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 45.4 mg
In Collections
Alternative recipes
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Torta Red velvet
3 godz.
Cupcake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Frosted carrot cake
1h 25 min
Biscotti sacher
2h
Stella al gianduia
7h 30min
Victoria sponge
1 Std. 30 Min
Mini cheesecake al mango
40min
Galette rustica alle ciliegie
2h
Victoria Sponge cake
1 Std. 30 Min
Sponge cake all'arancia
2h
Focaccia dolce alle nocciole
Keine Bewertungen