Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 170 g di burro a tocchetti + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uova medie (circa 60 g)
- 170 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale (optional)
Farcitura
- 100 g di confettura (ad esempio, fragola e lampone)
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 25.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake basca
4u.
Brownies al caramello
2 Std.
Cupcake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Blueberry cupcake
1hod. 55min
Victoria sponge
1 Std. 30 Min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20min
Victoria sponge fragole e limone
4 Std. 30 Min
Cinnamon rolls
4u.
Red velvet cake
1小时 15 分钟
Apple pie
1h 20min
Waffles alla panna
1小时 15 分钟