Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di vino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia senza pelle, sgranata
- 300 g di acqua
- 160 g di spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2476.9 kJ / 592 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 39.3 g
- Saturated Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 738 mg
In Collections
Alternative recipes
Rigatoni affumicati
25min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Penne risottate alla vodka
35min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Casarecce risottate al limone
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min