Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di vino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia senza pelle, sgranata
- 300 g di acqua
- 160 g di spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2476.9 kJ / 592 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 39.3 g
- Saturated Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 738 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta tonno e olive
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Penne risottate alla vodka
35min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Casarecce risottate al limone
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min