Compatible versions
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di porri a pezzi
- 150 g di polpa di zucca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di lenticchie
- 50 g di riso integrale
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 678.8 kJ / 162.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 19.6 g
- Fat
- 7.6 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 7 mg
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di farro e legumi
45 min
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50 min
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestra di cereali e ceci
45 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min