Sogliole e finocchi con curry al Varoma

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 60 ratings
Prep. 10 min
Total 35 min
2 porzioni

Ingredients

  • di finocchi a spicchi o a tocchetti
    400 g
  • di burro
    40 g
  • di farina tipo 00
    25 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • sogliole eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
    2
  • di acqua
    500 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 373 kcal / 1561 kJ
Protein 38.6 g
Fat 19.4 g
Carbohydrates 11.7 g
Fibre 2.4 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...