Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 2 melanzane a dadini (2 cm)
- 2 melanzane a fette (0.5 cm)
- 1 pomodoro cuore di bue a pezzi
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Polpette di melanzane
45 min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1hod.
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Crocchette di melanzane
35 min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Melanzane ripiene
1hod. 30min
Melanzane ripiene light
1hod.