Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di cipolla bianca
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di vino bianco
- 2 foglie foglie di alloro fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 1.3 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 Min
Marinatura al Whisky
15 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Uova mimosa con sardine
35 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Marinatura alla birra
15 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Condimento per caesar salad
10 Min