Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 15.8 g
- Fat
- 4.3 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 165.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1 Std.
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Saccottini agli spinaci
1 Std. 30 Min
Ciambelline ai formaggi
30 Min
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10min
I tacconi allo sgagg
2h
Rollè di radicchio
50 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min