Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 15.8 g
- Fat
- 4.3 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 165.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 Std.
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Scrigno di cappelletti
2 Std.
Panfocaccia con noci
3h 30min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 Std.
Focaccine con scarola
50 Min