Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Chips di mais
- 100 g di acqua
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di farina di mais tipo fioretto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- fiocchi di sale q.b.
Crema di fagioli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di cipolle in quarti
- 150 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 70 g di acqua
- ¼ di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1975 kJ / 479 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 49.7 g
- Fat
- 25.7 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Pane Roti
1h
American hot dog
5 Std. 20 Min
Focaccine all'origano
1h 30min
Piadina romagnola
15min
Focaccine morbide
3h 30min
Farina di farro
10min
Focaccia veloce in padella
40min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Farina di legumi (vegan)
10min
Pancarrè
5 Std.
Crackers senza lievito
1 Std. 15 Min