Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 72.3 g
- Fat
- 13.8 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 105.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Semolino dolce
1 Std.
Flan di carote
50 Min
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Cocotte persi pien
1 Std.
Crema di Cogne
15 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Budino al semolino e uvetta
1 Std. 30 Min
Strüdel all'uva
1 Std.
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50 Min
Panissa vercellese
35 Min