Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 72.3 g
- Fat
- 13.8 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 105.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Panissa vercellese
35 min
Torta di pane
1h 20 min
Zabaione
15 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Bagna cauda
35 min
Zabaione (TM6)
15 min
Polenta al formaggio
1h