Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 72.3 g
- Fat
- 13.8 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 105.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Mini bonet
2h
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Polenta
1h
Zabaione
15min
Pere al vino rosso
3h 20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione caldo al passito
15min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Semolino dolce
1h
Polenta al formaggio
1h
Bonèt
2h