Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 1.1 g
- Fat
- 50.1 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Agliata verde
15min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa selinuntina
15min
Salsa alla reggiana
15min
Sale di Cervia all'aceto balsamico
1 Std. 5 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Cipolle al gratin
1h