Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 1.1 g
- Fat
- 50.1 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Senape
5 Std. 15 Min
Salsa turca
10 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Canapè con patè di asparagi
5h 30min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Cipolle al gratin
1 godz.