Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di pesce spada a dadini
- 50 g di passata di pomodoro
- 2 foglie di basilico fresco, lavate
- 1000 g di acqua
- 150 g di pasta secca corta, tipo pennette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Carbohydrates
- 57.3 g
- Fat
- 18.2 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Tagliolini al sugo di spada
30min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Linguine al nero di seppia
45min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 min