Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck tirolese, a cubetti o a strisce
- 120 g di piselli surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 700 g di acqua
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Carbohydrates
- 68.9 g
- Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Pasta tonno e olive
35min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Pasta patate e speck
40 min
Penne al tonno
35min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min