Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Carbohydrates
- 43.6 g
- Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Stelle di mare
30 Min
Pepata di cozze
55min
Panzanella di mare
45 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Paella
1 Std. 50 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min