Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 fogli di pasta secca tipo lasagne
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di ricotta fresca
- 25 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 100 g di passata di pomodoro
- 100 g di mozzarella tritata
- 1 cucchiaino di origano secco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.48 g
- Carbohydrates
- 3.39 g
- Fat
- 2.94 g
- Fibre
- 0.41 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Margherita
2u.
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Crêpes agli asparagi e salmone
2u. 30min
Stelline alle erbe di campo
1u. 40min
Lumachine farcite
45min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Frittelle di patate
45min
Crocchette di tonno
10 godz.
Pizza frescolina
1u. 40min
Girandole di magro
1h 5min
Zucchine ripiene
1h 10min