Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 fogli di pasta secca tipo lasagne
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di ricotta fresca
- 25 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 100 g di passata di pomodoro
- 100 g di mozzarella tritata
- 1 cucchiaino di origano secco
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.48 g
- Carbohydrates
- 3.39 g
- Fat
- 2.94 g
- Fibre
- 0.41 g
In Collections
Alternative recipes
Bacon burger
35 Min
Lumachine farcite
45 min
Omini di pomodori
1 Std.
Uva e stilton ai pistacchi
15 Min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Ragnetti e serpentelli
1h 40 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min
Bruschette saporite
40 min
Salatini vegetariani
50 Min