Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1325.5 kJ / 316.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Carbohydrates
- 10.9 g
- Fat
- 15.1 g
- Saturated Fat
- 2.4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 94 mg
In Collections
Alternative recipes
Penne al ragù di polpo
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Fumetto di gamberi speziato
35 min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Zuppa di muscoli
45 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min