Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, corsé coupé en morceaux (3 cm)
- 800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 250 g de lait entier
- 100 g d'eau
- 20 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de courgettes, coupées en dés (1 cm)
- 2 pincées de poivre, moulu
- 4 œufs
- 80 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et coupées en lanières (4 mm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2221 kJ / 532 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 37.5 g
- Fat
- 31 g
Alternative recipes
Lasagnes
2h
Tarte aux poireaux et au fromage
1 Std. 5 Min
Tarte aux légumes
1 Std.
Tarte flambée aux poireaux
40min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Spaghetti Carbonara
35min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Tarte aux abricots
1h 10min
Quiche poireaux-lard
1 Std.
Gâteau au yogourt
1h 40 min
Riz Casimir
45 Min