Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, corsé coupé en morceaux (3 cm)
- 800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 250 g de lait entier
- 100 g d'eau
- 20 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de courgettes, coupées en dés (1 cm)
- 2 pincées de poivre, moulu
- 4 œufs
- 80 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et coupées en lanières (4 mm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2221 kJ / 532 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 37.5 g
- Fat
- 31 g
Alternative recipes
Sauce béchamel
15 min
Pâtes au thon
30 Min
Tiramisu fraises-sureau
3 godz. 15 min
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Soupe de potiron
35 mnt
Tarte aux légumes (TM6)
25 mnt
Ratatouille
40 Min
Gratin dauphinois
50 mnt
Gratin de chou-fleur
55 Min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Quiche poireaux-lard
1 godz.
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 mnt