Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Burro al tonno
1h 20min
Crema di riso
55 min
Minestra a crudo
30min
Budino al semolino e uvetta
1 Std. 30 Min
Scones zucchine e albicocche
30min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45min
Tom Yum Kung
30min
Brodetto di Fano
1h
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min