Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 g di funghi porcini secchi
- 30 g di acqua
- 100 g di funghi portobello freschi, a pezzi
- 50 g di burro freddo, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 120 g di vino bianco secco
- 200 g di brodo di pollo
- 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 25 g di farina tipo 00
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 62 g
- Saturated Fat
- 49 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 1636 mg
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Pollo in salsa ai funghi
50 Min
Salsa olandese (TM6)
15min
Salsa agrodolce cinese
15min
Salsa Soubise
30 Min
Tagliata di manzo con salsa teriyaki e riso
2h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3 Std.
Yogurt
12h
Fonduta di formaggio
20 Min