Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
TM6 TM5

Madeleine salate al Parmigiano Reggiano

4.1 (7 ratings)

Ingredients

  • 10 rametti di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, menta e timo), le foglioline
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 2 uova
  • 100 g di farina tipo 00
  • ¾ di cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
386.2 kJ / 92.3 kcal
Protein
2.9 g
Carbohydrates
5 g
Fat
6.9 g
Saturated Fat
4 g
Fibre
0.4 g
Sodium
130.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes