![Friture d'anchois, sauce tartare Friture d'anchois, sauce tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e6766413-2ebe-4479-8057-1f3c75e010c1/Derivates/c992044f-5c93-408d-a99e-53cbe915792d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ¼ de bouquet de persil frais
- ¼ de bouquet d'estragon frais
- ¼ de bouquet de cerfeuil frais
- 1 c. à soupe de cornichons au vinaigre, coupés en deux
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g d'huile de colza
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- huile de friture
- 100 g de farine de blé
- 500 g de petits anchois frais, vidés
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2395 kJ / 571 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 42 g
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