Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de gruyère, en dés de 2 cm de côté
- 150 g de lardons fumés, en petits dés
- 2 œufs
- 200 g de lait
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Biscuits au comté
1 godz.
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Minicakes chorizo-feta
35min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5 min
Miniquiches lorraines
55min
Cake chorizo-courgette
45 min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Cannelés au jambon
13 Std.