Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de lait, et un peu pour la dorure
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- beurre, pour le plat
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 683 kJ / 161.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 26.5 g
- Fat
- 3.8 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 127.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Viennoises au chocolat
2h 50min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min