Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 64 g
- Carbohydrates
- 397 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain au levain
17h
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain complet vapeur
4h
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min