Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 170 g de sucre en poudre
- 2 œuf
- 35 g de farine de blé
- 65 g de beurre ramolli
- 1 gousse de vanille
- 10 g de fécule de maïs
- 65 g d'amandes en poudre
- 450 g d'eau, et 1 c. à soupe pour la dorure
- 2 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2038 kJ / 488 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 27 g
- Saturated Fat
- 12.4 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 211.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Purée mousseline
40min
Petits pains à la semoule
1 Std. 50 Min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Entremets exotique
24 Std.
Nems au poulet sauce Buffalo
1 Std. 30 Min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Gnocchi de pommes de terre (sans œuf)
1h 40 min.
Gaufre Red Velvet
20 Min
Guyappymix - A
No ratings
Tarte aux pommes
1h
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min