Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de lait, et 2 c. à soupe
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 125 g de beurre ramolli, en morceaux
- 8 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Baguette viennoise
2h 30 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait
1h 45 min
Brioche tressée
14h 40min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min