Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 5 blancs d'œufs
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 500 g de mangue fraîche (env. 850 de fruits entiers, soit 2 mangues) ou décongelée
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 brin de menthe fraîche, équeuté
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1061 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2u. 40min
Pannacotta à l’orange
4u. 25min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Papillotes de fruits à la cannelle
30 Min
Soupe de framboise aux litchis
1 Std. 15 Min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 Std. 50 Min
Trifle aux fruits rouges
24 Std.
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min