Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90 mg
Alternative recipes
Caramel liquide
25min
Caramel de base
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide joues de porc
8小时 30 分钟
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Purée de pomme de terre
50 Min