Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Carbohydrates
- 4.4 g
- Fat
- 14.3 g
- Saturated Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 825 mg
In Collections
Alternative recipes
Involtini di pollo in salsa di birra
45 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35 min
Salsa noisette
20 min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 min
Omelette con pollo
55 min
Bocconcini di agnello dorati
15 min
Involtini di maiale con spinaci
55 min
Involtini di scottona
1h 10 min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 Std. 50 Min