Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 fette di filetto di maiale (circa 320 g)
-
6
fette di prosciutto cotto
or 6 fette di pancetta -
80
g di Marsala
or 80 g di vino dolce
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 846.3 kJ / 202.2 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 15.4 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 458 mg
In Collections
Alternative recipes
Petto di pollo e zucchine
50 min
Involtini di pollo in salsa di birra
45 min
Polpettone classico
1h 15min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Scaloppine ai funghi
40 min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 Std. 30 Min